Jak wysłać wiadomość do kogoś, kto zablokował Cię na Messengerze

Ktoś zablokował Cię na Messengerze? Nie będziesz więc mógł/mogła rozmawiać z tą osobą lub do niej dzwonić. Jest jednak na to sposób.

Jak wysłać wiadomość do kogoś, kto zablokował Cię na Messengerze

Wyślij wiadomość do osoby, która zablokowała Cię na Messengerze

Mamy dobrą wiadomość, jest sposób na wysłanie wiadomości do kogoś, kto zablokował Cię na Messengerze. To sprytna sztuczka, anonimowe wiadomości wysłane jako SMS nadal zostaną dostarczone. Wpisz wiadomość na tej stronie i wyślij ją jako anonimowy SMS ze zmienionym nadawcą.

Jako że nie wysyłasz SMS-a z własnego numeru, wiadomość zostanie dostarczona jak zwykle. Możesz na przykład wpisać „Anonim” lub „Sekret” jako nadawca. Nie ma znaczenia czy zostałeś(-aś) zablokowany(-a) na Messengerze, wiadomość z anonimowym nadawcą za każdym razem zostanie dostarczona.

Kiedy wiadomość zostanie dostarczona, dostaniesz powiadomienie, tak samo jak używając Messengera. [Powiadomienie będzie zawierać dokładną godzinę dostarczenia wiadomości. Korzystając z tej strony, możesz wysyłać nielimitowaną ilość SMS-ów i wybrać dokładną godzinę ich dostarczenia, bez ograniczeń. Prosimy jednak o zachowanie uprzejmości względem odbiorcy.

Wyślij

Po czym poznać, że zostało się zablokowanym na Messengerze?

Ktoś zablokował Cię na Messengerze? Niestety, Messenger bezpośrednio Cię o tym nie powiadomi. Możesz jednak wykonać kilka testów by to sprawdzić.

  • Spróbuj wysłać do tej osoby wiadomość. Jeśli dotrze, to znak, że prawdopodobnie nie zostałeś(-aś) zablokowany(-a). Zwróć uwagę na ptaszek przy wiadomościach, które wysłałeś. Jeśli pokazuje on, że wiadomość została dostarczona, ale nie przeczytana, wszystko powinno nadal być w porządku.
  • A co ze Stories na Messengerze? One też będą zablokowane. Nie będziesz mógł oglądać Stories kogoś, kto Cię zablokował.
  • Ewentualnie możesz otworzyć Facebooka na telefonie lub komputerze. Wpisz imię osoby, którą podejrzewasz o zablokowanie Cię, w polu wyszukiwania. Jeśli nie pojawi się ona w wynikach wyszukiwania lub nie możesz wyświetlić jej profilu, istnieją duże szanse, że zostałeś(-aś) zablokowany(-a).
  • Zostałeś(-aś) zablokowany(-a)? Potrzebujesz pilnie się z kimś skontaktować? Skorzystaj z naszej wygodnej usługi aby wysłać anonimowego priorytetowego SMS-a.

Dowiedz się, kto zablokował Cię na Facebooku

Messenger nie zapewnia łatwego przeglądu osób, którzy Cię zablokowali. Jeśli jednak podejrzewasz, że ktoś Cię zablokował, możesz wykonać kilka testów, by to sprawdzić. Sprawdź powyższą listę by stwierdzić czy znajomy Cię zablokował.

Jak zablokować kogoś na Messengerze?

Gdy kogoś zablokujesz, ta osoba nie będzie mogła się z Tobą skontaktować przez Messengera. Zablokowane są wtedy wszystkie wiadomości, rozmowy i grupowe konwersacje. By kogoś zablokować, otwórz Messengera i wykonaj następujące kroki:

  1. Wejdź w Messenger na telefonie, i kliknij w znajomego, którego chcesz zablokować.
  2. Kliknij w zdjęcie tej osoby na górze ekranu.
  3. Przewiń w dół. Tutaj znajdziesz opcję blokowania i odblokowywania.

Uwaga: Twoje wiadomości w konwersacjach grupowych nadal będą widoczne dla osoby, którą zablokowałeś(-aś), tak samo jak Twój profil Facebook.com. Twoje posty, komentarze i polubienia na Facebooku także pozostaną widoczne, jeśli nie zablokujesz tej osoby również na Facebooku.

Jak odblokować kogoś na Messengerze?

Odblokowywanie znajomego na Messengerze to łatwizna. Wejdź w aplikację Messenger na iPhonie lub telefonie z Androidem, i otwórz czat z zablokowanym znajomym. Kliknij w zdjęcie; tam znajdziesz opcję odblokowania.

Nadal zablokowany(-a)? Wypróbuj usługę anonimowy SMS!

Anonimowe wiadomości dają możliwość zachowania swojej tożsamości w tajemnicy. [O ile nie zdecydujesz się ujawnić swojej tożsamości, nikt nie będzie w stanie wyśledzić Twojej wiadomości. Twoje dane traktujemy poufnie i nikomu ich nie udostępniamy. Po jakimś czasie nasz system automatycznie usuwa wszystkie wiadomości i odpowiadające im dane. Twoja prywatność jest gwarantowana.

Dostarczenie wiadomości gwarantowane

Za każdą wysłaną przez Ciebie wiadomość pobieramy jednorazową opłatę w wysokości 4,99 zł.[ Zapłacisz bezpiecznie kilkoma kliknięciami przy pomocy Apple Pay, Google Pay, PayPal lub karty kredytowej. Usługa nie jest więc darmowa, [ale dostarczenie Twojej wiadomości jest gwarantowane. [Po każdej wysłanej wiadomości otrzymasz potwierdzenie z dokładną godziną dostarczenia wiadomości.

Teraz już wiesz jak to działa. Wypróbuj lub zapoznaj się z naszym następnym artykułem, by dowiedzieć się, jak dokładnie działa anonimowe SMS-owanie.

Wyślij wiadomość
Dowiedz się więcej o wiadomościach